• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

misiek_mati  napisał: 

> Witam, prowadzimy malutką knajpkę z pizzą i chcieliśmy dodać do oferty zapiekan
> ki z naszym własnym pieczywem.
> 
> Czy piec do pizzy nadaje się do wypieku bagietek?
> 
> Jaki jest proces przygotowania ciasta do takiego pieczywa? Czy rzeczywiście tak
>  jak piszą na niektórych stronach, że ciasto musi rosnąć po wyrobieniu dwie god
> ziny, czy może jest jakiś szybszy sposób?
> 
> Czy ciasto do pizzy będzie się nadawało do takiego pieczywa, bo mi się wydaję, 
> że praktycznie niczym się nie różni, tylko sam proces wyrobu jest trochę inny.
> 
> Bardzo proszę o pomoc w tym temacie, pozdrawiam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się