• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

czandri  napisała: 

> Moja znajoma Węgierka wsypuje mnóstwo slodkiej papryki, ale zdejmuje wtedy
> garnek z ognia (intensywnie mieszając), właśnie dlatego, żeby papryka się nie
> skarmelizowała.
> Aha, gulasz w jej wykonaniu jadłam z kluseczkami :)
> 
> Węgrzy mają jeszcze fajne koncentraty paprykowe w tubach (wersja łagodna i
> ostra), koncentrat cebulowy i do gulaszu, pizzy i jeszcze jednego dania (jak
> sobie przypomnę nazwę to dopiszę), również w tubach. Wygodne to.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się