• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: lynard  napisał(a): 

> Nigdy nie słyszałem aby do tabule dodawano natkę.
> Typowy przepis wygląda następująco:
> Zalewamy szklankę(200ml) kaszki wodą do 0,5 cm nad powierzchnię. po wystygnięci
> u
> rozdrabniamy widelcem solimy i wyciskamy sok z jednej cytryny.
> Dodajemy pokrojone w drobną kostkę: ogórek szt 1, papryka szt 1, pomidor szt 2
> Mieszamy doprawiamy pieprzem dolewamy dobrej oliwy i na koniec dodajemy garść
> rozdrobnionych liści świeżej mięty. Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki n
> a
> kilka godzin aby się schłodziło.
> Jest to danie podawane na zimno (na upały)
> Życzę smacznego 
> Lynard

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się