• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

ania_m66  napisała: 

> wydaje mi sie, ze zawinil niestety proszek do pieczenia. niektorzy postrzegaja
> jego smak jako "slony".
> osobiscie nigdy nie pieke "golej wersji" tego ciasta. a z owocami, badz
> czekoladowa, uzywam miasz z jednej laski wanilii i koniecznie proszek na bazie
> kamienia winnego do dostania w sklepach ze zdrowa zywnoscia.
> ile proszku dalas? na pewno porcje na 1/2 kg maki? polskie przewaznie sa
> podwojne i trzeba uwazac. jogurt byl naturalny? olej neutralny? cukru nie
> zapomnialas?
> moze po prostu lubisz bardzo slodkie ciasto ?
> bo to ja jestem autorka przepisu, pieke od lat, pieka znajomi i nikt sie nie
> skarzyl, ze slone wyszlo. szczypta soli ciasta nie zasala, wrecz przeciwnie -
> podnosi slodki smak.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się