• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: giezik  napisał(a): 

> w zeszlym tygodniu znalazłem, jeszcze nie robiłem, tak wiec jest jeszcze w 
> oryginale:
> CHICKEN BREASTS STUFFED WITH SUN-DRIED  TOMATOES      
> 
> 2 whole chicken breasts, split
> 4 thin slices prosciutto (about 1/2 oz. each)
> 4 oz. Fontina cheese, cut into 4 slices
> 16 sun-dried tomatoes (packed in oil)
> 1 tsp. fresh thyme leaves
> 1 tbsp. olive oil
> Salt & freshly ground pepper
> 1. Heat oven to 350 degrees.
> 
> 2. Loosen skin from each chicken breast, using fingers to form pocket
> between skin and meat on each side of center bone. Place slice of
> prosciutto in each pocket and top with 1 slice Fontina and 4 sun-dried
> tomatoes each. Sprinkle a few thyme leaves over tomatoes in each
> pocket and smooth skin over top. Brush skin with olive oil and
> sprinkle with salt and pepper to taste.
> 
> 3. Place in baking dish and bake until cooked through, 30-35 minutes.
> If desired, broil several minutes to brown skin. Serve hot. Serves 4.
> 
> no i pytanie, gdzie kupic w Warszawie ser Fontina (bo jakos nie spotkalem do 
> tej pory)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się