• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: ania-m  napisał(a): 

> Kurdeee
> Trochę zmarnowałam…
> Po pierwsze – nie chciało mi się dokładnie obierać białego z cytryny, i p
> rzez to
> są trochę gorzkawe:(
> Po drugie – skórkę z cytryny pokroiłam na zbyt małe części i teraz przy j
> edzeniu
> jest to trochę denerwujące, bo skórki się nie je, a ona się oblepia
> Po trzecie – śledzie pokroiłam na zbyt małe kawałki, co jeszcze potęguje
> gigantyczną pracę którą muszę wykonać przy odłubywaniu ze skórek cytrynowych/
> Poza tym są super. Oryginalny, kwaskowy,ale nie kwaśny smaczek. Wcale nie
> stwardniały, ale też – ja pisał Jacek – tego soku z cytryny weszło 
> malutko. Na
> pewno jeszcze zrobię, tylko bez uproszczeń (skórka!!!)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się