• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

poszukiwaczsmaku  napisał: 

> O gęsi niedawno było na forum, kliknij tu
> 
> forum.gazeta.pl/forum/w,77,104034369,104034369,Mloda_polska_ges.html
> Możesz też spokojnie skorzystać z tego przepisu podanego przez Artura Moroza,
> właściciela jednej z najlepszych kuchni w Sopocie. Przygotowana w ten sposób gę
> ś
> nawet powinna poleżeć po przygotowaniu dobre kilka dni przed wydaniem, jest
> wtedy o wiele lepsza niż podana zaraz po upieczeniu.
> 
> www.poszukiwaczesmaku.pl/przepis/ges-z-bulaja

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się