• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: yśty  napisał(a): 

> Sąsiad  robił  śledzia w  śmietanie z  majonezem. Robił ze  śledzia  
> solonego(odsalanego). Przyprawy i  cebula  były  gotowane z 
> octem,potem ocet(woda z octem) odlewane. Robił  je  w  słoju 10 
> litrowym,zawsze  3/4  słoja. Robił je  tydzień  przed   Świetami,a 
> kończyliśmy  go jeść  gdzieś w połowie stycznia. Słój stał w 
> nieogrzewanym pokoju ,gdzieś w temperaturze 10-12  stopni.Nigdy  sie 
> nie rozwarstwił i nigdy nie  zepsuł.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się