• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

edytek1  napisała: 

> Po chińsku ( leniwie)
> Pierś pokroić w kostke ok.2 na 2 cm podsmażyć na woku do tego mieszankę 
> warzywna chińką lub włoszczyznę w paskach + grzyby mun ( wcześniej trzeba 
> namoczyć). Podsamażyć ok 5 min dodać sos sojowy ok. 1 łyżecki,przyprawę 5 
> smaków ( kamis) ok. łyzeczki wymieszać w razie potzeby podlac wodą. ZAklepać 
> maka ziemniaczaną( rozrobioną w zimnej wodzie mąkę wlać na letnie jedzonko), 
> zagotować. Podać z ryżem lub makaronem sojowym.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się