• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

very.martini  napisała: 

> Nie wiem, jak z tymi różnościami, ale surówkę to robię tak: biorę 
> ileś tam kapusty (ile mi trzeba) i ocet (byle nie spirytusowy! 
> chociaż oni pewnie leją taki) z cukrem - octu objętościowo dwa razy 
> mniej niż cukru. Wymieszać i polać kapustę, zastawić na co najmniej 
> 2 godziny, żeby się przegryzła.
> Acha, marchewka jeszcze - rzecz gustu, ile jej tam sobie wkroisz.
> 
> Nie wiem, ile ma to wspólnego z tradycyjną kuchnią chińską, ale z 
> chińską budą wiele:). Nie przypominam sobie, żebym widziała coś 
> takiego w lepszych chińskich restauracjach:)
>  
> 16%VOL
> 22%VAT
> 
> --
> takie tam...  forum  homeopatia

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się