• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: gościówa  napisał(a): 

> kiszona oczywiście... Beczka od wielu lat ta sama, przepis też ten sam - bez zm
> ian. Zawsze kapustę przykrywałam lnianą ściereczką. W tym roku załatwiłam super
>  ciężkie bele dębowe (ponoć takie najlepsze). Wyparzone położyłam na ściereczkę
> , aby lepiej kapustę gniotło i na nie kamień (też wyparzony wielokrotnie). Cały
>  czas kapusta była ok, a dziś jak podniosłam wieko beczki to się przeraziłam...
>  Dębowe bele całe zapleśniałe!!! Ściereczka z wierzchu też. Kapusta pod ścierec
> zką ładna, bez zmian smakowych i kolorystycznych, no ale ryzykować nie będę - t
> ym bardziej, że to już końcówka. Tylko zastanawiam się co zrobiłam źle???

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się