• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

kwieta4  napisała: 

> taka dokladnosc w przepisie swiadczy o duzym doswiadczeniu w kuchni i tyle. i o
>  
> zyczliwosci, bo nie kazdy pojmie w mig surowy przepis, szczegolnie jak robi cos
>  
> pierwszy raz. 
> a co do lazanek z kapusta /moj syn jest uzalezniony:) - potwierdzam, ze maslo 
> jest nieastapione. ja zreszta lubie maslany smak i odroznie go nawet w ciecie. 
> staram sie uzywac klarowane, mam do niego dostep /w indyjskich sklepach/, 
> chociaz i olej ma swoje przepisy!! kiepsciej z margaryna.
> zastanawia mnie olej lniany w sledziach - nigdy nie probowalam, wreszcie bedzie
>  
> okazja:))
> acha, jeszcze mi sie przypomnialo, ze kiedys w szkolnej stolowce podawali 
> lazanki/takie duze, grube/ przemieszane z duszona kiszona kapusta i mielonym 
> wieprzowym miesem. dobre to bylo, chociaz zupelnie bez wygladu:))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się