• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Cynamoon  napisał(a): 

> A ja jeszcze dodam, ze przepis ktory podalam dotyczyl wersji z kiszonej kapusty
>  
> (i, ach, jak mi wstyd za jego nieprecyzyjnosc, po lekturze przepisow 
> nastepnych! :-))), do ktorej mnie osobiscie bardziej pasuje oliwa.
> Natomiast o wiele bardziej lubie lazanki z kapusty slodkiej i zgadzam sie z 
> Limba, ze maselko w przypadku tych jest niezastapione ;-)
> 
> I podobnie jak Brunosch, od dawna fascynuje mnie entymologia nazw: lasanie i 
> lazanki...
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się