• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

bene_gesserit  napisała: 

> To nie byl majonez wlasciwy, tylko skrecone na szybko zoltka z olejem - czyli d
> omowy majonez bez przypraw. W sumie i tak jajka sie dodaje, a jesli do czegokol
> wiek dolozy sie tluszcz, to wydaje sie bardziej soczyste. Ogladajac to doszlam 
> do wniosku, ze podobny miks (zoltka zmiksowane na majonez z roztopionym maslem)
>  dobrze by zrobily ciastu drozdzowemu - byc moze lepiej niz dodawane osobno. Tr
> zeba sprawdzic.
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się