• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

bene_gesserit  napisała: 

> Mowa byla - Amerykanie robia tak ze swoimi ciastami. I to mowa nad robieniem do
> mowego majonezu. Wiec MG nie namawiala kucharek do dodawania amerykanskiego maj
> onezu, ale tlumaczyla, skad wzial sie u niej pomysl na dodatkowe nawilzenie w p
> ulpetach. Nie bylo wiec zadnej reklamy, nie bylo rowniez namawiania, zeby dodaw
> ac konserwanty z 'amerykanskiego majonezu' do pulpetow z polskiej ryby.
> 
> Zrob kiedys fishcakes z łososia, i wtedy pogadamy o tym, jakież to paskudne :)
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się