• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: yśty  napisał(a): 

> mimo tak wczesnej pory   dnia moje pojmowanie istoty  rzeczy ,  recenzja progra
> mu i  osoby  okazały się  trafne..
> I  jeszcze  dałby  Bóg,  by  Dzidzia Piernik nie pierniczyła,że  panga  jest ni
> ezdrowa bo jest  nafaszerowana rtęcią. Tej  biednej  rybie  nawrzucano już  tyl
> e na grzbiet , że    strach pomyśleć  co ona  sobie o  nas pomyśli.
> Szczęściem, że   język polski nie jest powszechnie  znany, a  Dzidzia  Piernik 
> ma  zasięg  lokalny-ot, tak najwyżej do  Łomianek,  bo  śmiech  kilkudziesięciu
>  a może  i kilkuset milionów  Europejczyków  rozwaliłby w  diabły gmach tej  te
> lewizji, która tego trzepaka  lansuje.  Unia  w 2005  roku sprowadzała  do sieb
> ie  90 milionów kilogramów  pangi, a  dwa  lata później  już  120 milionów kilo
> gramów. Ile  obecnie- nie chciało mi się  szukać.
> Proponuję,   by  Dzidzia Piernik poczytała  sobie to:
> www.fda.gov/Food/FoodSafety/Product-SpecificInformation/Seafood/FoodbornePathogensContaminants/Methylmercury/ucm115662.htm.
> Tam są  tabele ,z których może  sobie  przeczytać ile  rtęci maja ryby drapieżn
> e , w tym tak ulubiony przez  Dzidzię  tuńczyk.
> No  więc  ja  bardzo  Dzidzię Piernik proszę,  by   zechciała  przygotowywać si
> ę do swoich programów  i  jeśli już ma pieprzyć, to  tylko potrawy.
> A  kobry, proszę  Dzidzi są  inteligentne...  
> 
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się