• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: wrrrrrrrr  napisał(a): 

> Obawiam się, że na "tym" forum poważanie ma mało kto. 
> Pytanie dotyczy sałatki, a odpowiedzi oczywiście wszystkiego prócz niej, choć d
> ziwnym trafem najwięksi krytykanci pani G. i jej programu wiedzą i w co jest ub
> rana, i co dokładnie tam mówi oraz robi. Negować wszystko na anonimowym forum j
> est bardzo łatwo, a prawda jest taka, że program z pewnością narzuca pewien spo
> sób bycia, bo w końcu chodzi o to, by się sprzedawał, a samo tak, tak, bardzo ł
> adnie raczej by się u nas nie przyjęło. Zresztą ciekawe czy widząc to co pani G
> . w tych kuchniach i co jej program m.in. pokazuje, wulgaryzm i zwykłemu człowi
> ekowi nie cisnąłby się na usta. Właściciele restauracji po kimś spodziewają się
>  cudów, a sami często nie potrafią zadbać o zwykły porządek, więc dajcie już so
> bie spokój i z zasłonami, i uwagami pani G. oraz jej "koafiurą", bo raz, że czę
> sto jest ona identyczna u prowadzących lokale w tym programie, a dwa, że w żade
> n sposób nie wpływa chyba na to co się dzieje w kuchni?! I przepis na sałatkę w
> cale nie był pani G. Aż dziw, że słysząc uwagę o ilości rtęci w pandze przegapi
> liście, kto ją wykonał. 
> Tak więc czy pani G., czy B., czy jeszcze inne lub inni od A do Z nie mogą mieć
>  poważania u naszych forumowych "kucharzy", bo przecież oni wszystko wiedzą naj
> lepiej. Tylko przepisu na sałatkę jakoś wciąż brak!
> 
> Z tego co ja pamiętam, w tej którą robiono w Toruniu był pokrojony w kostkę śle
> dź w oleju, piernik i przyprawa korzenna z paczki oraz na moje oko jabłko. I te
> ż mam zamiar ją zrobić, niezależnie od tego, kto był jej pomysłodawcą!
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się