• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

felinecaline  napisała: 

> Krytykowalam i to wielokrotnie, wiec Ci  odpowiem: w pracy chodze w ogolnie  i 
> bez szemrania przyjetym  mundurku sluzbowym, jedynym do przyjecia stroju na blo
> ku operacyjnym - to przez 4 dni w tygodniu, w piatym mam prawo do zalozenia far
> tucha na odziez cywilna.
> A ta odziez cywilna jest przede wszystkim taka, ktora nie czyni ze mnie karykat
> ury, nie podkresla a maskuje defekty (tez moglabym byc szczuplejsza :D).Nic "wy
> sublimowanego, oczywiscie "sluzbowo"  na glowie rowniez regulaminowa "szarlotka
> " albo jakikolwiek inny fason czepka i [b]zero bizuterii a paznokcie opilowane 
> rowno z opuszka palca[/b]. W "cywilu owszem, daje upust zamilowaniu do bizutery
> jnych fidrygalkow.
> Jesli chodzi o blogi kulinarne i wszelkie inne to poruszam sie po nich na zasad
> zie "z kwiatka  na kwiatek", ale bez specjalnego  do nich zamilowania. Owszem, 
> mam  ulubionych telewizyjnych "specow" kulinarnych, od dawna uwielbiam cotygodn
> iowe programy J-L Petitrenaud, cos w rodzaju Maklowicza na TF5 w samoniedzielne
>  poludnie, gdyby ktos chcial podgladnac.
> Od 2 lat natomiast jestem fanka programu  w F6 "Diner presque parfait", odpowie
> dnika "Ugotowani'ch", wlasnie rozpoczal sie kolejny odcinek.
> Tak sie sklada, ze jeden z wybitnych restauratorow francuskich , jeden z juroro
> w tego programu prowadzi  super-sympatyczna restauracje w moim miescie, gdzie c
> zesto z przyjemnoscia bywam i ktora znam wlacznie z kuchennymi zakamarkami. Nar
> azie skoncze, by obejrzec sobie dzisiajszy odcinek programu, wiecej szczegolow 
> moge ewentuanie dorzucic po.
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się