• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

tralalumpek  napisała: 

> tynia3  napisała: 
> 
> > Bardzo, bardzo dziękuję, szczególnie Marcinowi. Walczylam dziś całe 
> > przedpołudnie z rzeczonym serowcem i chyba się udał ;-). Mogę się odwdzięc
> zyć 
> > przepisem na tradycyjny strudel wiedeński (jabłkowy, rzecz jasna, na ciepł
> o). 
> W
> >  
> > sprawach kulinarnych zapraszam też na priv. Pozdrawiam życząc wesołych Świ
> ąt. 
> > Marta.
> 
> 
> 
> Ciekawa jestem jak robisz strudel wiedenski?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się