• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

corrina_f1  napisała: 

> Byłam wczoraj w Kuchniach Swiata i widziałam tą semolinę w dziale hinduskim. No
>  i chyba nie taka, jaką potrzebuję bo z tego co wiem, to jest ona różnie mielon
> a (podobnie jak np burghol).
> Ta była miałka jak mąka. A ja potrzebuję coś na kształt kaszy mannej do arabski
> ego ciasta namoura. Zrobiłam je raz z kaszy mannej, ale M mówi że to nie jest T
> O.
> W oryginale powinna być semolina. Może w Samirze by mieli, w ostateczności tam 
> się wybiorę jak nigdzie nie znajdę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się