• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

corrina_f1  napisała: 

> Gość portalu: iseul napisał(a): 
> 
> > jestem prawie codziennie (w dni pracujace) b. blisko samiry, jak chcesz, 
> to ci 
> > sprawdze, czy jest, tylko napisz dokladnie, czy wersja 1 czy 2 z tych zal
> inkowa
> > nych przez linn ci potrzebna;
> 
> Nie rób sobie specjalnie kłopotu :) Gdybyś jednak faktycznie przypadkiem tam za
> jrzała, to zapytaj o smeed (smid) - tak nazywa sie semolina po arabsku. Warto w
> spomnieć że to do tego ciasta namoura. Będą na pewno wiedzieli.
> Z góry wielkie dzięki !
> 
> Na razie odpuściłam sobie to ciasto do czasu kiedy zakupię semolinę, a dziś upi
> ekłam chlebek bananowy, jeden z kilku z blogu Liski. Jeszcze nie próbowałam bo 
> gorący ale pachnie tak że zaraz się złamię :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się