• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

z_plus_z  napisał: 

> > Nbardzo popularne sa wystawy miesa ktore bedzie serwowane
> >  klientom , np w Hiszpanii.
> 
> A w Chinach na straganach wystawiają martwe psy. A w Brazylii świnki morskie. A
>  w Szwecji z kolei jedzą zgniłe śledzie. I tak dalej.
> 
> Nie ma to znaczenia jak gdzieś tam się robi. Surowe mięso nie jest ani atrakcyj
> ne, ani apetyczne - robienie więc z niego głównej ATRAKCJI WIZUALNEJ jest dziwa
> czne.
> 
> I zalatuje totalną kalką scenariuszową, choć jak znam np. amerykańskie "Kitchen
>  Nightmares" to tam nikt "światowej" wystawki surowego mięsa nie urządzał.
> 
> Ponadto z tego mięsa i tak nie robiono by jedzenia dla gości; więc zmarnowane p
> ieniądze. Pieniądze upadającej restauracji...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się