• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

pietnacha40  napisała: 

> Ktoś tu już podał taki pomysłą,a ja ostatnio widziałam to w serii "Kuchennych k
> oszmarów"  czyli powrót po roku,dwóch latach.Powrót po dwóch tygodniach nie jes
> t miarodajny,bo restauracja jeszcze w tedy nie zdąży zaistnieć w mediach.Co moż
> na ocenić po dwóch tygodniach ? Chętnie bym zobaczyła restauracje z pierwszej s
> erii. 
> Nie znam sięna meksykańskiej kuchni.Wiem o niej tyle ,ile opowiedziała mi przyj
> aciółka.I widzę jedno - nie ma u nas większości składników,a w szczególności ic
> h mieszanek przypraw.Nie wspominając o różnorodności papryk.Uważam,że taką kuch
> nię może prowadzić ktoś ,kto tam długo mieszkał,wtedy to będzie wiarygodne.Bazo
> wanie na przepisach i polskich składnikach,to namiastka.Też może być dobra,ale 
> to zaledwie echo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się