• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

marghe_72  napisała: 

> Gość portalu: rrr  napisał(a): 
> 
> > w sensie ze nie powinna uginac sie pod tona składników, tak jak czesto ma
>  to mi
> > ejsce, ze bierzemy kawałek pizzy i nam wszystko leci..prawdziwa pizze pow
> innas 
> > własnie wziąć sobie do reki i ugryźć ..mam akurat pizzerie w swoim miesci
> e, kto
> > ra prowadzi włoch  tam jest własnie taka piza, a nie uguinajaca sie pod c
> iezare
> > m tipowskich składników jak np w słynnej sieciowce da grasso
> 
> Wątpię, żeby MG o to chodziło.
> Wystarczy zajrzeć do jej pizzerii na warszawskiej Starówce..
> Masakra.
> Poza tym MG nie tylko w kwestii pizzy dała plamę.. 
> 
> ps. uwagi odnośnie wyglądu bardzo nei na miejscu

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się