• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

coralin  napisała: 

> Ale knajpy, które dają dania oryginalne, bez poprawiaczy smaku często upadają. 
> Knajpy nie są od edukowania tylko od zarabiania. Sądzisz, że te 99% pizzerii uw
> aża za stosowne dodawanie zimnych sosów , keczupu do pizzy? Połowa z nich dodaj
> e, bo inaczej by upadła.
> Wielką zaletą programu Gessler moim zdaniem jest zwracanie uwagi na poprawiacze
> . Ale ta edukacja musi zacząć się w domach i ten program daje szansę. Kiedy kub
> ki smakowe odwykną od veget i kostek Polacy (powszechnie, a nie tylko ułamek pr
> ocenta) docenią prawdziwe smaki i przyprawy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się