• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

bene_gesserit  napisała: 

> Sliwki zapiekane w boczku to polski wynalazek, ale strasznie miedzynarodowo ogr
> any. Może dolozyc do tego np plasterki oscypka?
> Przychodza mi jeszcze do glowy:
> male ptysie z musem z wędzonego węgorza
> male bliny z zielonego groszku z bałtyckim łososiem
> mini-cebularze
> malenkie kanapeczki z pasztetem z kaszy gryczanej (plus ogorek kiszony np)
> pierozki drozdzowe albo paszteciki z 1. miesem i warzywami  2. kasza i kapusta 
> kiszoną 3. ruskie
> w koreczkach, jesli juz, uzylabym kabanosow, kindziukow i innych dobrych polski
> ch wędlin
> 
> 
> 
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się