• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Majka  napisał(a): 

> Czy ktoś może wie dlaczego zapiekanka mogła wyjść strasznie "gumiasta".Robiłam 
> pare dni temu zapiekanke,ugotowałam ziemniaki(chociaż nie były całkiem 
> miękkie),pokroiłam w plasterki ,wyłożyłam nimi naczynie żaroodporne później na 
> to kiełbase z cebulką ,makaron ,znnowu ziemniaki a później ser żółty,może za 
> mało dałam sera zółtego(tyle akurat miałam w domu )? a może to coś innego,ale 
> zapiekanka wyszła taka jakas niesmaczna w rezultacie nie mógł tego wogóle nikt 
> w domu zjeść,ziemniaki  jakieś takie twarde były chociaż je przecież gotowałam 
> wczesniej moze nie do konca były miekkie ale gotowałam , aniektórzy tutaj 
> podają nawet przepisy na zapiekanki z surowych ziemniaków to już całkiem nie 
> wiem w jaki sposób te ziemniaki są później miękkie? myslałam że będę częściej 
> robić zapiekanki nawet w tym celu kupiłam sobie specjalnie naczynie żaroodporne
>  
> ale jakoś się do tego zraźiłam straszniem,może ktoś wie jaki popełniłam błąd bo
>  
> ja zupełnie nie mam pojęcia co zrobiłam nie tak , że ta zapiekanka wyszła taka 
> niesmaczna,z góry dziękuje za porady jeśli ktoś wie jak tego uniknąc.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się