• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Majka  napisał(a): 

> jotttka no rzeczywiscie nie zalewałam niczym bo poprostu nie miałam nic takiego
>  
> w domu czym bym mogla zalac ,a jesli chodzi o makaron to myslałam ze w takiej 
> zapiekance można łączyć poprostu wszystko co sie ma w danej chwili pod 
> ręką ,nawet ktos tutaj raz na forum tak napisał , a że ja robiłam zapiekanke 
> pierwszy raz no to dałam,ale nic z tego nie wyszło:( a jaka temperatura 
> pieczenia jest najodpowiedniejsza i jak długo taka zapiekanke trzeba piec?no i 
> jeszcze ta "zalewajke" typu smietana daje sie najpierw a później ser czy 
> odwrotnie?sorry ze tak szczegółowo pytam ale nie stać mnie na wyrzucenie 
> potrawy więc pytam bo niedługo chciałam znowu coś takiego wypróbować i 
> wolałabym żeby tym razem mi wyszła, aha i jeszcze ile mniej więcej tego sera 
> żółtego powinno być , dużo czy mało??z góry dziękuję za odpowiedź.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się