• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

brunosch  napisał: 

> wiosenną zupę zieloną?
> Na jakimś wywarze ugotuj trochę szpinaku (może być z mrożonki), pokrojone 
> zielone liście kapusty pekińskiej, seler naciowy (razem z liśćmi), jak masz to 
> np kilka liści kapusty włoskiej, albo sałatę, ja wrzucam jeszcze pokrojonego w 
> kostkę zielonego ogórka no i na samym końcu groszek osączony z płynu. Gotujesz 
> do miękkości, można zabielić śmietaną, można dodać pokrojone w kostkę jajko,  
> groszku ptysiowego. Dodanie skórki cytrynowej zamienia tę zupę w wyjątkowy 
> przysmak.
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się