• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

komanchu  napisała: 

> na kulinarnych blogach jeżyny często pojawiają się w towarzystwie alkoholi - ma
> my do wyboru konfiturę z [url=http://debrasdailydialogue.blogspot.com/2011/07/b
> lackberry-and-slow-gin-jamjelly.html]ginem[/url], z[url=http://frombootlewithlo
> ve.wordpress.com/2011/04/26/blackberry-and-spiced-rum-jam/] rumem i wanilią[/ur
> l], z [url=http://www.forkspoonnknife.com/2011/01/orange-and-rosemary-scones-wi
> th.html]różowym winem[/url], a nawet z [url=http://shop.jillsjam.ihoststores.co
> m/productinfo.aspx?productid=ALCOHOL006]brandy[/url]. Poza tym możesz połączyć 
> jeżynę z innymi owocami, np. [url=http://www.grouprecipes.com/23973/blackberry-
> and-banana-jam.html]bananami [/url],  [url=http://www.foodinjars.com/2010/08/bl
> ackberry-apricot-jam/]morelami[/url] lub  [url=http://www.schoolhousekitchen.co
> m/Cherry_Blackberry_Spreadable_Fruit]wiśniami z dodatkiem szałwii[/url], a skor
> o już jesteśmy przy ziołach, wypróbuj też  [url=http://www.food.com/recipe/rasp
> berry-lavender-jam-116157]lawendę [/url]. Lawenda świetnie smakuje z mirabelkam
> i i wanilią, zrobiłam kilka słoiczków takiego dżemu - fenomenalny smak, więc mo
> że z jeżynami też będzie OK. No i pozostają jeszcze przyprawy korzenne - [url=h
> ttp://www.jamrecipes.net/spiced-blackberry-jam.htm]cynamon[/url], [url=http://w
> ww.foodista.com/recipe/TJT4MNKL/blackberry-apple-and-cardamom-jam]kardamon[/url
> ], goździki, [url=http://www.circleofmisse.com/recipes/blackberry-jam-jelly-sta
> r-anise-01092009]anyż[/url]. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się