• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: reniak  napisał(a): 

> Robiłam konfitury z jeżyn w zeszłym roku jedne z jagodami a drugie z wiśniami, 
> mój przepis na każdą konfiturę nie jest skomplikowany po prostu 1 kg owoców i c
> ukier żelujący, gotuję kilka minut i już. Wszystkie dżemy czy konfitury robię n
> iskosłodzone dlatego daje ten cukier żelujacy 3:1 z firmy dr.oetker. W tym roku
>  niestety nie mam jeżyn ale zapas z zeszłego jeszcze jest i na pewno na zimę wy
> starczy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się