• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

lonely.stoner  napisała: 

> twarogu- takiego prawdziwego to chyba nigdzie tu nie dostane, moze rozjerze sie
>  po polskich sklepach?? ja czytalam w jakims przepisie zeby dodac make kukurydz
> iana to wychodza lepsze?? nastepnym razem chyba kupie inny rodzaj ziemniaka (ba
> rdziej maczny) i zrobie z maka pszenna. Wiem ze kopytka sie roluje w taki walec
> zek i potem kroi zeby mialy taki ksztalt 'kopytkowy' ale to moje ciasto takie m
> ala zwiezle bylo ze nie moglam pokroic, musialam rolowac takie kulku w dloni, b
> o w przeciwnym razie sie rozlatywalo (dziwne ze sie nie rozpadlo podczas gotowa
> nia). 
> Mysle ze moze te ziemniaki nie byly dosc dobrze rozdrobnione???i o przez to wys
> zla taka papka?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się