• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

lonely.stoner  napisała: 

> ja ciasto zagniatalam z zimnych ziemniakow- a i tak wyszlo wlasnie takie dosc r
> zadkie, nie chcialam wiecej maki dorzucac bo by bylo niedobre?? 
> chociaz w przepisach na gnocchi podaja zeby zagniatac jeszcze cieple ziemniaki,
>  i jakos im to wychodzi - ogladalam pare takich przepisow jak robic na you tube
> , ale faktycznie gnocchi sa miekkie i delikatne w smaku.
> Dziekuje ze ten link do przepisu ktory ktos wkleil- wykorzystam :)
> Sprobuje wkrotce jeszcze raz, kupie ta make pszenna i zamiast kukurydzianej dod
> am heh.
> A wie ktos z was moze jak sie nazywaja takie wlasnie jakby kopytka tylko maja k
> sztalt krazka i w srodku taka jakby wgnieciona dziurke?? bardzo dobre, tylko ni
> e wiem czy to ten sam przepis czy inny, moja babcia takie lepila, moze to sa le
> niwe pierogi??

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się