• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: dorotkah  napisał(a): 

> Ja czasem robie cos a la chili z kawalkami piersi kurczaka,ale to juz nie jest 
> dla mnie typowy smak texaskiego chili.To jest duza wariacja na temat.Jak mamy s
> mak na prawdziwe chili to robie jednak klasyke z wolowiny.Musze sie przyznac,ze
>  czasem(raz,dwa razy w roku)jemy zgroze pod tytulem "chili dogs":parowki w bulc
> e oblozone chili con carne.Dlatego potem musimy zdrowo jesc w domu zeby zniwelo
> wac skutki takich zachcianek:-) Jeszcze mowiac o chili to jemy taki goracy dip:
> serek philly do naczynia zaroodpornego,na to chili i do mikrofalowki zeby sie z
> agrzalo.Jesc z tostadami albo chipsami kukurydzianymi a ja jeszcze na to daje p
> ico de gallo zeby nie zabilo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się