• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

sigrun  napisała: 

> Natomiast ja używam noży IKEA z serii Skarpt. Są o tyle wygodne że są zrobione 
> z jednego kawałka stali, przez co nie pozostają resztki jedzenia między ostrzem
>  
> a rączką. Ponadto można je myć w zmywarce. Ten do oprawiana mięsa jest 
> wspaniały ponieważ posiada specjalnie wyprofilowany czubek ostrza - 
> niezastąpiony do zdejmowania błon z cielęciny i filetowania (chociaż istnieje 
> osobny nóż do filetowania z tej samej serii). Jedyny mankament to cena - ok. 
> 60zł.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się