• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: esik  napisał(a): 

> A ja robie tak:
> kapuste szatkuje, sole i odstawiam do "zmiekniecia".
> Do kazdej wersji obowiazkowo dodaje drobno pokrojona zielona cebulke.
> Do tej kapusty i cebulki mozna dodawac wszystko na co ma sie ochote lub co ma 
> sie w domu.
> Np.: 
> -pomidor + ogorek + papryka,
> -pomidor + ogorek + czstki pomaranczy,
> -pomidor + ogorek kisz. + kalarepka,
> -rzodkiewka + ogorek + awokado itd.
> Kompozycji jest b.duzo.
> Jesli dodaje cos kwasnego to wystarczy polac oliwa.
> Jesli ma byc elegancko to mozna zrobic sos na bazie oliwy z dodatkiem soku z 
> cytryny lub pomaranczy lub musztardy.
> Mozna do takiej salatki dodawac pietruszke zielona lub koperek.
> Jednym slowem dowolnosc w komponowaniu dodatkow jest ogromna i dzieki temu taka
>  
> surowka nigdy sie nie znudzi bo za kazdym razem ma inny smak.
> 
> Smacznego
> esik
> 
> 
>     

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się