• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: miu  napisał(a): 

> Szanse ze sie uda w piekarniku sa male, ale spróbuj . Gorna grzalka na maksymal
> na temperature, bez termoobiegu, a pojemniczki jak nablizej grzalki. Kasonada, 
> ktora jest dolaczona do kazdej miseczki powinna sie rozpuscic do plynnego karme
> lu bez widocznych krysztalkow. W razie potrzeby mozna miseczki troche obracac j
> esli przypiekaja sie nierownomiernie.
> 
> Idealnym rozwiazaniem jest palnik [url=http://www.cookinfrance.com/images/creme
> %20brulee%207.jpg]TAKI[/url], czyli specjalny do crème brulée albo po pr
> ostu zwykly palnik roboczy do spawania. Moze maz, brat lub ojciec ma taki? 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się