• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

reniam_123  napisała: 

> W temacie. myślę, że to wina piekarnika gazowego , ja piekę właśnie w gazowym i
>  moje biszkopty, choć zawsze ładnie wypieczone, "skórkę" po ostudzeniu mają wil
> gotną i zawsze się przykleja do tacki,teraz mam taki sposób, że z wystudzonego 
> na prosto(nie odwracanego) biszkoptu/ta ściągam delikatnie tę skórkę widelcem, 
> a przed polaniem polewą, placek smaruję cienko masą lub powidłem czy jakąś marm
> oladą, dżemem, aby polewa nie wsiąkła w ciasto.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się