• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

xkropka  napisała: 

> Brokuły tak nie do końca ugotowane, bo w piekarniku jeszcze ci "dojdą", więc 
> nie ma sensu jeść bezsmakowej pulpy. Wymieszać z rozdziabaną fetą - ta z 
> mlekovity się nawet nadaje, bo sporo puszcza wody, więc makaron ma w czym 
> zmięknąć (do tart za to trzeba jednak prawdziwą). A do szpinaku spróbuj się 
> jednak przekonać - w canelloni i w lasagne jest świetny.
> 
> Pieczarki robiłam bez śmietany, ale jak wolisz takie - nie ma chyba 
> przeciwwskazań.
> 
> A - i ja robiłam wszystkie trzy nadzionka na raz pod jednym beszamelem - zawsze
>  
> to jakieś urozmaicenie i zastanawianie się - co z której strony foremki siedzi.
>  
> Sosu trzeba też dać trochę na spód, żeby kluchy zmiękły. 
> Zapiekanie ok. 30-40 min.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się