• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

hazo  napisała: 

> mhr2  napisała: 
> > zrob nowy bo z czasem powinno sie to robic, wszystko sie psuje?,
> > 
> Chyba się nie znasz na zakwasie. Dobrze prowadzony zakwas im starszy tym lepszy
> . Ja swój mam już 8 rok i świetnie się ma.
> 
> Jeśli zapach ci nie odpowiada, to wylej większość; zostaw 2-3 łyżki i dokarm na
> jlepiej mąką żytnią 2000 i odpowiednią ilością wody. Po kilku dokarmianiach zak
> was będzie silny i chętny do pracy.
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się