• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

polenta78  napisała: 

> Niewiem jaka rybe przyrzadzalas ale z pewnoscia  dobrym rozwiazaniem na niezbyt
>  piekne zapachy jakie wydobywaja sie podczas przyrzadzania ryb sa: gotowanie na
>  parze albo w piekarniku . Jesli chodzi o gotowaniu na parze pod ryba uloz lisc
> ie szalwi , zobaczysz ze ryby beda mialy znacznie lepszy smak a przedewszystkim
>  beda lzejsze do strawienia .Jesli natomiast chcesz przyzadzic rybe w piekarnik
> u przygotuj troszke bulki tartei rozmarynu dwie galazki, czosnek i sol.Rybe ocz
> yszczona i wysuszona uloz na blaszce nastepnie posyp (bulka tarta z niewielka i
> loscia czasnku mniej niz 1/4 zabka  drobno posiekanego troszke soli, i rozmaryn
>   ) rybe i na koniec odrobina oliwki z oliwek nie za duzo bo znowu bedzie sie c
> zulo rybe po calym domu .piec w piekarnicu 15 min 20 min zaleznosci od wielkosc
> i ryby w temperaturze 170 stopni. smacznego

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się