• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: beata_  napisał(a): 

> Według mnie, to śmierdzi olej, na którym smażysz rybę, a nie ryba sama z siebie
> . 
> Może niezbyt zdrowo, ale zawsze smażę rybę na smalcu (+ ew. wyciąg włączam, jeś
> li jest tego więcej niż jedna patelnia) i nie mam problemu. No i smak zupełnie 
> inny niż ryba gotowana czy pieczona :-) 
> Gotowanej nie znoszę, pieczonej akurat nie mam jak przyrządzić, chociaż lubię -
>  nie mniej niż smażoną.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się