• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Marek  napisał(a): 

> Ta tez nie "smierdzi".
> fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,85912396,85912396.html
> Wprost przeciwnie. Pachnie.
> To kwestia SWIEZEJ ryby i ... temperatury.
> 
> Niedawno, przygotowalem pewnej pani która nie znosi minimalnego zapachu przygot
> owania ryby (smazonej czy pieczonej) duzy filet lososia. Kiedy weszla do kuchni
> , zapytalem czy odczuwa zapach ryby. Powiedziala, ze nie. Na talerzu, dostala l
> ososia na parze z warzywami. Zaskoczona (mile).
> 
> Tak wiec, zachecam panie "kucharki" do nauki. W dobrych restauracjach gdzie kuc
> hnia jest tuz obok sali gdzie sie spozywa posilki, wcale nie czuc "smierdzenia"
>  i nie dzieki wyciagom.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się