• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

nchyb  napisała: 

> > prawda jest taka że jeden nie może znieść zapachu kapusty a drugi ryby, 
> 
> o to to właśnie! zapach smażonej ryby nie stanowi dla mnie problemu, wręcz jest
>  apetyczny :)
> za to gotowana kapusta przyprawia mnie o mdłości. Podobny efekt wywołują u mnie
>  gotowane płucka...
> 
> bardzo lubię pieczoną rybę w soli - nie czułam zapachu niemal wcale, podobnie j
> ak przy pieczonych w folii aluminiowej lub pergaminowych kieszonkach. Z dużą il
> ością ziół i cytryny - ro rozcięciu dla mnie super zapach - żaden smród.
> Ale to może być właśnie gust węchowy...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się