• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

dotkana  napisała: 

> Gość portalu: kwaśna śmietana  napisał(a): 
> 
> > Właściwie codziennie jem jakąś kaszę: kuskus, gryczaną, jaglaną, kukurydz
> ianą, 
> > mannę...Mannę zawsze na mleku, na słodko, z kwaśnymi owocami. Gryczaną ch
> ętnie 
> > z mięsem i warzywami, kuskus z warzywami, zapieczoną z odrobiną żółtego s
> era. K
> > ukurydzianą można robić na słodko i słono, jaglaną lubię ze szpinakiem, p
> ieczar
> > kami i brokułami, z dodatkiem serka topionego (pyszny kozi). Gryczaną moż
> na też
> >  zrobić z warzywami (np. marchwią, bobem i fasolką szparagową) posypaną f
> etą. P
> > omysłów są tysiące!
> 
> Możesz sprzedać nam przepis na jaglaną ze szpinakiem, pieczarkami i brokułami z
>  tym serkiem? Robisz ze składników sos i mieszasz z kaszą czy może bardziej w f
> ormie sypkiej?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się