• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: kwaśna śmietana  napisał(a): 

> Jaglana chyba nie może być na sypko, ona się trochę "rozkleja" podczas gotowani
> a. W każdym razie osobno smażę sobie różne warzywa, najczęściej pieczarki, szpi
> nak, ew. ugotowane brokuły, seler naciowy (taki miks). Osobno gotuję kaszę. Zde
> jmuję ją z ognia, mieszam z serkiem topionym, ostatnio na topie jest kozi (pych
> a). Wykładam kaszę na miskę, obok lub na wierzch daję warzywa. Posypuję ziołami
> . Nie mam gotowych proporcji, skład warzywny też zależy od tego, na co mam akur
> at ochotę. Czasem dodaję marchewkę, czasem zamiast szpinaku daję poszatkowaną b
> iałą kapustę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się