• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Endy  napisał(a): 

> polecam kaszę gryczaną zapiekaną z wątróbką - taka domowa kaszanka:)
> i do pierogów - nadzienie z kaszy gryczanej z twarogiem, cebulką, miętą, skwark
> ami:)
> i hreczniaki-kotlety z kaszy gryczanej
> 
> z kaszy jęczmiennej jak dla mnie najlepszy krupnik na wędzonce
> też do faszerowania papryki/cukinii zamiast ryzu
> 
> daję też do "śmieciowej" potrawki: pozostałość mięsa z rosołu (kurczak,indyk,wo
> łowina) kroję w kostkę, na oleju/masle podsmażam cebulkę, dorzucam pieczarki, p
> otem mięso, groszek/fasolke/kukurydzę/paprykę (co pod ręką), podsmażam, dodaję 
> kaszę/kaszę pół na pół z ryżem/ duużo zieleniny (pietrucha,koper), zioła, sól, 
> pieprz i zasmażam porządnie- wychodzi smaczny obiad z resztek:)
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się