• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

lianis  napisała: 

> Do tej pory chleb robilam glownie foremkowy, a jesli probowalam na blaszce ufor
> mowac podluzny to najczesciej rozlewal mi sie w trakcie wyrastania na boki i by
> l plaski. Chcialabym wyprobowac kosz, ale nie jestem pewna czy dobrze rozumiem 
> jak to zrobic, gdyby ktos mi mogl lopatologicznie to wytlumaczyc bede wdzieczna
> .
> Zagniatam ciasto, zostawiam w misce do wyrosniecia, zagniatam znowu i wkladam d
> o kosza na kolejne wyrastanie I co potem? Wyjmuje z kosza do pieczenia? Ale czy
>  wtedy jak fikne kosz do gory nogami na blache to czy ciasto mi nie klapnie? Cz
> y pieke w koszu? Ale wtedy co z ta lniana sciereczka ktora mam wylozyc kosz?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się