• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

zlosliwiec.zlosliwiec  napisał: 

> > Jeszcze dodam, że chleb wyrasta w koszyku gładką stroną na dole, a złącze
> niem u
> > góry. Chlebów żytnich nie radzę piec bez foremki. 
> 
> Odwrotnie. 'Pępek' idzie na dno koszyka. Po odwróceniu zszyta strona staje się 
> wierzchem, więc podczas wypieku w tę stronę będzie szedł unos.
> 
> > Po wyrośnięciu chleba w koszyku, odwracając kosz wyrzucasz bochenek najle
> piej n
> > a bardzo mocno nagrzany kamień lub jak nie masz to na rozgrzaną blachę.
> 
> Nie lepiej zainwestować parę groszy w łopatkę do pizzy? Szkoda rąk na poparzeni
> a.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się