• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: charlotte  napisał(a): 

> Jesteś specjalistką od kokosa, więc może i mi coś poradzisz. Od dawna szukam 
> przepisu na ciasto z nadzieniem kokosowym, jakie kiedyś zdarzyło mi się zjeść. 
> Ciasto ucierane jak na babkę to jestem w stanie zrobić, ale nie wiem, jak 
> przygotować nadzienie. Było to pieczone w keksówce. Zwykle część takiego ciasta
>  
> ucieranego miesza się z kakao i wychodzi taka łata w środku z ciemnego ciasta. 
> Tu zamiast tego ciemnego ciasta był kokos starty na tarce jarzynowej. Tylko nie
>  
> wiem, jak taki starty kokos przygotować, żeby nie był sypki tylko taki lepki i 
> wilgotny, jak jadłam. Może masz jakiś pomysł. Z góry dziękuję.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się